Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

У тому числі клієнт поскаржився, що у неї списали гроші за покупку, яку вона не здійснювала, а гроші по помилковій транзакції повертали протягом 11 днів. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні даного питання. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

Жінка додала, що транзакції зникли з історії Приват24 через 5 днів і таке трапляється не в перший раз.

" 4 вересня намагалася зробити покупку, термінали не працювали, гроші на початку списалися і тут же повернулися. Я пішла з магазину так нічого і не купивши, а через дві години мені приходить СМС про те що гроші списані( нібито я зробила покупку). Після довгих з'ясовано Приват сказав що у них був збій програми і гроші списані помилково на 11 день вони повернутися!!! 11 днів банк безапоцентно користується моїми грошима і ще мільйонами таких же дурнів як я. але не це найцікавіше: в роздруківці приват24 всі ці операції природно відображалися, але через п'ять днів вони чарівним чином зникли, і природно зникли помилково списані гроші, та звичайно я сфотографувала, але це не доказ мені сказали!!! мОШЕЙНИКИ!!! Таке у мене вдруге!!! Тоді я не догодалася сфоткати транзакції!!! І співробітники знизують плечима, які гроші!!!",- обурюється клієнтка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ПриватБанк заблокував українцю всі зароблені гроші і вимагає неможливу довідку.

Як повідомляв Знай. ua, на курорті під Закарпаттям закривають єдине відділення ПриватБанку, українці повстали.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк залишає українців без коштів.