У середу, 16 вересня, майже по всій території України прогнозується тепла і сонячна погода. На Заході країни буде і зовсім спекотно, а температура повітря місцями підніметься до +30 градусів.

Бабине літо також триватиме на Півдні України, де температура повітря буде в межах +26 +29 градусів. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Водночас з теплом в Україні спостерігатиметься хмарність без опадів. Але вона швидко відійде і сьогодні-завтра в Україні все одно ще буде сухо і переважно сонячно, обіцяє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Температура повітря 16 вересня очікується в межах +25 +30 градусів. Трохи свіжіше буде на північному сході України. У Сумській, Харківській, Луганській областях протягом дня +20 +24 градуси", - пише синоптик.

У Києві в середу очікується суха і тепла погода. Температура повітря в столиці складе близько +28 градусів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Північна хмарність зачепила сьогодні Київщину із столицею, Чернігівщину та Сумщину. Але це так - кокетування. Відійде ця...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 15 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

16 вересня вшановується пам'ять святих Домни і Василини Великої. За старих часів у цей день спостерігали за мурашниками: якщо мурахи спорудили собі великі купи до осені, то слід готуватися до суворої зими.

погода на 16 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.