З'явилася інформація, що в Україні в період з січня по серпень 2020 року ціна хліба зросла на 6,3% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. Також відомо, що в серпні 2020 року в Україні ціни на хліб зросли на 4% порівняно з серпнем 2019 року.

Читайте Знай в Google News!

Проте в серпні ціни на хліб не змінилися, в порівнянні з липнем 2020 року. Однак у порівнянні з груднем 2019 року ціни на хліб зросли на 2,5%. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

хлібний відділ, скріншот з відео
хлібний відділ, скріншот з відео

Також відомо, що за серпень 2020 року в Україні подешевшали овочі на 13,5% і фрукти - 8,4%, порівняно з попереднім місяцем.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найбільше подорожчання зафіксовано в серпні на яйця на 3,4%, м'ясо і м'ясопродукти - 1% і соняшникову олію - 0,9%. Експерти прогнозують, що до кінця року вартість хліба може підвищитися на 7-10%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Запоріжжі злетіли ціни на продукти - які страви будемо бачити тільки у свята.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні рекордно зріс імпорт картоплі: залишимося без "другого хліба".

Знай.uа писав, українців нагодують гречкою за ціною лобстерів, рекордне подорожчання.