У мережі з'явилися фото Сімферопольського водосховища в анексованому Росією Криму. Знімки оприлюднені в Twitter-сторінці "Кримський бандерівець". На фото видно, що води у водосховищі зовсім немає.

Читайте Знай в Google News!

"Крим. Фотографії Сімферопольського водосховища. Це те місце, яке багато хто з вас бачили при виїзді з Сімферополя в бік Алушти/Ялти або при в'їзді в Сімферополь з боку Алушти/Ялти. Фотографії свіжі. Так, води немає зовсім", - підписані фотографії з Криму.

Сімферопольське водосховище, фото: Twitter
Сімферопольське водосховище, фото: Twitter

При цьому раніше Росія скаржилася ООН, що Україна не постачає воду в Крим і тепер в мережі оприлюднили фото з водосховища, де повинна бути прісна пода, там тепер калюжі і сухе дно. В цілому недобір небезпечний-водосховища наповнені в 6 разів менше, ніж зазвичай.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Сімферопольське водосховище раніше, фото: Twitter
Сімферопольське водосховище раніше, фото: Twitter

Самі жителі Сімферополя скаржаться на іржаву воду з крана. З понеділка, 7 вересня, в Сімферополі, Бахчисарайському і Сімферопольському районах через посуху і обміління водосховищ починається третій, найжорсткіший, етап обмежень подачі води.

Жителі Сімферополя скаржаться на іржаву воду з крана. З понеділка, 7 вересня, в Сімферополі, Бахчисарайському і Сімферопольському районах через посуху і обміління водосховищ починається третій, найжорсткіший, етап обмежень подачі води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, окупанти довели Крим до межі, річок немає, а вода по годинах.

Як повідомляв Знай. ua, жителі анексованого Криму з кранів отримують "каву", з 8 літрів води-кілька грамів іржі.

Також Знай. ua писав, що у Криму пляжі і море заливають нечистотами, люди купаються з дітьми і скаржаться на їдкий запах.