19-річна Доярка Ксенія з передмістя Вінниці жорстоко розправилася з ґвалтівниками, які увірвалися до неї в будинок. Вона розбила їм обличчя, а одному з них відірвала яйце. Про це у своєму Facebook написав блогер Лучезар Панфілов.

Ксенія працює дояркою у бабусі-інваліда. Мужика в господарстві немає, і двоє мерзотників вирішили цим скористатися. Алкоголіки, що живуть по сусідству, прийшли вночі. Вони заявили, що збираються "допомогти з дровами". Довірлива дівчина впустила їх в будинок. Чи варто говорити про те, що ніякої допомоги і близько не було. Вони полізли до дівчини, щоб зробити з нею самий мерзенний вчинок. Однак вони були занадто п'яні.

😳 Дeревенская доярка набилa лицо двум насильникам, а одному из них оторвала яйцо. Дикая история произошла в пригороде...

Geplaatst door Лучезар Панфилов op Woensdag 16 september 2020

Зав'язалася бійка, в ході якої одному з них вона завдала травму черепа чайником, а іншому відірвала яйце.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Наступного дня з приходом дільничного з'ясувалося що на неї подано заяву про нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Але так, як це був самозахист, та ще й на території потерпілої, велика ймовірність, що вдасться відбутися умовним терміном. Хоча покарані повинні були бути ті, хто напав на дівчину. Адже на місці Ксенії міг опинитися хтось слабкіше, хто не зумів би дати відсіч. Коментатори зійшлися на тому, що ґвалтівники отримали по заслугах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, співкамерники Єфремова вже подружилися з актором: "Не був снобом".

Як повідомляв Знай.uа, бувалий " зек "розповів про тюремні умови Єфремова:" дівчатка, віскарик, делікатеси".

Знай.uа писав, дочка Єфремова розповіла про камінг-аут і насильство в сім'ї: "Мама любила бити мене під Земфіру".