У Києві був затриманий співробітник податкової поліції Василь Мариноха в одному зі столичних супермаркетів за крадіжку товару. 36-річний чоловік намагався пройти повз касу з барсеткою, в якій знаходилися презервативи та інтимний гель-мастило з ароматом полуниці.

Читайте Знай в Google News!

Сума вкраденого становить 961 гривня. Він був затриманий охороною магазину. Про це повідомило видання "Київ Оперативний" на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"По всій видимості готувався співробітник податкової до дуже секретного завдання або якоїсь перевірки...",- написано в повідомленні. Також було зазначено, що затриманий податківець був переданий співробітникам Оболонського районного управління Києва.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також цікавий випадок у супермаркеті стався у Полтаві. Там, чоловік заснув в холодильнику торгового залу поверх пельменів, закрившись зсередини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, борець за права жінок, про яку знімали фільми: померла відома суддя Верховний Суд.

Як повідомляв "Знай.ua", головне за день суботи 19 Вересня: сумнівний проект бюджету, перевтілення Навального і пропозиція Жириновського позбутися Леніна.

Знай.ua писав, в Дніпро з Донбасу вертольотом привезли пораненого малюка - рятують усім містом. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила волонтер Тетяна Губа. Вона розповіла, що в день трагедії рідні хлопчика перебували в будинку, де відзначали його День народження.