У районі проведення операції Об'єднаних сил ситуація залишається спокійною і повністю контрольованою нашими воїнами. Дотримуючись режиму припинення вогню, українські військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням. Про це повідомив прес-секретар штаб ООС у ранковому зведенні станом на 7: 00 20 Вересня 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

За минулу добу, 19 Вересня, збройні підрозділи РФ тричі порушили домовленості, які набули чинності 27 липня 2020 року.

"Так, факт порушення режиму припинення вогню був зафіксований недалеко від населеного пункту Піски, де ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї в бік наших позицій. В результаті ворожого пострілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав кульове наскрізне поранення в ногу. Воїну надали домедичну допомогу та доставили до лікувального закладу. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний. Ще одне застосування противником стрілецької зброї відзначено поблизу Павлополя", - сказано в повідомленні.

Крім того, порушення досягнутих домовленостей зафіксовано в районі населеного пункту Водяне. На цій ділянці помічений проліт ворожого БПЛА типу "МЕВІК-2" з перетином лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника був пригнічений, що унеможливило його подальше застосування. Ворог в черговий раз намагався спровокувати наших воїнів на відкриття вогню і зафіксувати цей факт. Але українські захисники на провокації не піддалися, вогонь у відповідь не відкривали.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

З початку доби 20 вересня по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 19 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу.

Як повідомляв Знай. ua, український воїн підірвався на невідомому пристрої поблизу залізного, в штабі ООС повідомили про ситуацію на фронті.

Також Знай. ua писав, що хмельницькі поліцейські вирушили на Донбас, квіти, обійми і слізні обіцянки.