Південно-Африканська Республіка має намір експортувати в Україну шерсть і м'ясо крокодилів. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Тимчасово виконуюча обов'язки Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко розповіла про зустріч із експертами з ПАР. Сторони обговорили можливості експорту українського м'яса (птиці та свиней) в ПАР, а також яєць і яєчної продукції, зокрема умови доступу на ринки.

Крокодил, ілюстративне фото - Getty Images
Крокодил, ілюстративне фото - Getty Images

"Крім того, в ході розгляду питання експорту свинини учасники обговорили можливості визнання регіоналізації в частині АЧС, враховуючи ситуацію в світі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час обговорення питань також були розглянуті нові норми імпорту в Україну тваринницької продукції. Представники ПАР, у свою чергу, висловили зацікавленість в експорті в шерсті та м'ясної продукції, зокрема м'яса крокодилів.

За підсумками зустрічі була досягнута домовленість продовжити комунікацію на рівні компетентних органів з піднятих питань.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні рекордно зріс імпорт картоплі: лишимося без "другого хлібу".

Як повідомляв Знай. ua, перерахунок пенсій в Україні 2020, новий прожитковий мінімум і 100 гривень.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімалку і пенсію на 277 Гривень, в Мінсоцполітики пояснили подробиці "щедрості".