Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Павло Глоба розповів, що потрібно знати про новий день четвер, 24 вересня.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

"Все, що несподівано змінює наше життя - не випадковість. (Олександр Грін) 24 вересня: день сповнений непередбачуваних подій, будьте готові до будь-яких несподіванок. Сьогодні досить вірогідні ризик і неординарні ситуації. Добре навчатися чомусь новому. Сьогодні вразливі ноги, постарайтеся зменшити фізичні навантаження, щоб уникнути травм. Побачити блискавки, падаючі зірки - до нових знайомств або приємних несподіванок. Зламався ніготь - до раптової хвороби. Якщо на вас впало перо птиці - знак благої вісті. Віщі сни. Добре, якщо сон яскравий. Побачити грім, блискавку або вогонь - до значних змін в житті. Бачити небо, зірки, літати уві сні - знак заступництва і здійснення бажань. Тварини - плітки, чутки і брехня. Сьогодні їдять все, що забажає душа. Добре готувати незвичайні страви, пробувати екзотичні продукти.", - пише Павло Глоба.

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Приходить перший місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, найсильнішими відьмами стають ці знаки Зодіаку - дізнайся, чи володієш таємними магічними здібностями.

Як повідомляв Знай.uа, астрологи назвали жінок "з перчинкою": гостренькі і бажані за знаком Зодіаку, хто вони.

Знай.uа писав, три знаки Зодіаку з особливою міткою за версією Вольфа Мессінга: енергетичні вампіри або маніпулятори.