На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 26 вересня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

"Будьте вибірковими в контактах і уважно ставитеся до знаків, які зустрілися вам на шляху. Дружелюбність, доброзичливість, допомога іншим - ключові слова цього дня. День сприятливий для відпочинку і розслаблення, добре ходити в гості і самим приймати гостей.

Хвороба цього дня може бути серйозною і затяжною, поставтеся відповідально до її лікування.

Потрапити під дощ-знак викриття таємниць. Розбити посуд з водою - до грошей. Зіпсувалася взуття-обман, зрада.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сьогодні - віщі сни. Бачити гриби - до здоров'я і зміцненню майна; рибу – до удачі; птахів – до хорошого звістки. Є ягоди і фрукти – знак хороших знайомств. Плавати уві сні - звільнення від залежності.

Корисні: молочні продукти, соки з м'якоттю, овочеві соки, ягоди, гарбуз. Не рекомендується алкоголь. Сприятливі сіро-зелена і блакитна гами кольорів. Відмовтеся від яскравих кольорів, особливо червоного", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.