Авіатроща під Чугуєвом: Зеленський пообіцяв гроші сім'ям загиблих і "не забувати героїв"

Український президент Володимир Зеленський на місці катастрофи військового літака Ан-26 недалеко від міста Чугуїв (Харківська область) заявив, що влада зобов'язана надати грошову компенсацію родичам загиблих військових і курсантів.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

У Зеленського прокоментував загострення в Нагірному Карабасі: "Глибоко занепокоєні"

Між Азербайджаном, Вірменією і невизнаною республікою Нагірного Карабаху сталося чергове загострення. Міністерство зовнішніх справ України відреагував на події офіційною заявою і виловив глибоке занепокоєння.

Володимир Зеленський, фото: dn.ua
Володимир Зеленський, фото: dn.ua

Зірка "Лісапетного батальйону" розповіла про інтимні моменти старості: "Це не шум, а оплески"

Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон опублікувала нове відео з виступу. Після чергової пісні вона повідомила, що необхідно трохи відпочити, тому стояла посеред сцени і розповідала кумедні історії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталія Фаліон, скріншот відео
Наталія Фаліон, скріншот відео

Українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли "герої неба"

Як відомо, увечері в п'ятницю, 25 вересня, біля міста Чугуїв (Харківська область) сталася авіакатастрофа. У військовому літаку Ан-26 було 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил та сім офіцерів ЗСУ. Одного студента не допустили до польоту, двоє курсантів врятувалися після падіння літака, правда, пізніше один з них помер.

Курсанти ХНУПС імені Івана Кожедуба, фото: Instagram
Курсанти ХНУПС імені Івана Кожедуба, фото: Instagram

Залишитися без грошей на карантині - українців застерегли від заощаджень у доларі та гривні

Банкір Ігор Львов розповів про заощадження українців, яких з часом стало менше, так як більшу частину грошових коштів витрачається на їжу, а також про те, що зараз відбувається з накопиченнями, в ефірі телеканалу "Україна 24".

Обмін валют, фото Політека
Обмін валют, фото Політека