У селі під Мелітополем коноплю вирощували в елітних умовах - теплиці з поливом, опаленням, охороною і відеоспостереженням. Не кожна господинят так помідори вирощує. Елітну наркоторговку, яка займалася вирощуванням і збутом елітних сортів канабісу, вивели на чисту воду.

Читайте Знай в Google News!

Про знахідку повідомили співробітники Служби безпеки України в Запорізькій області, йдейться у повідомленні Нацполіції.

За даними попереднього слідства, протиправний бізнес організувала мешканка села Вознесенка Мелітопольського району. У власному домогосподарстві вона облаштувала теплицю, яка перебувала під цілодобовим відеоспостереженням та охороною. Плантація була обладнана системою освітлення, обігріву та крапельного зрошення. Наркотики зловмисниця збувала на території області.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під час обшуків за місцем проживання фігурантки справи правоохоронці виявили майже 40 кущів конопель. За оперативними даними, вартість врожаю з плантації становить майже 2.5 мільйона гривень за цінами чорного ринку.

Проти 35-річної жінки відкрили кримінальне провадження - за ст. 310 (посів або вирощування снодійного маку або конопель) Кримінального кодексу України. Тривають експертизи.

Заходи з протидії наркоторгівлі проводилися спільно з ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Кропивницьким копи виявили тисячу кущів лютої отрути.

Як повідомляв Знай. ua, на Одещині випадково виявили плантацію конопель на 40 мільйонів.

Також Знай. ua писав, що розбився літак з півтонною "білого снігу", на суму $57 млн.