Коли Ірина Верещук закінчить свою політичну кар'єру, то, напевне, подасться у тік-токери. Можливо, це в неї навіть вийде набагато краще.

"Пані-мер" здивувала новим відео у Tik-Tok, де молодий хлопець кидає сміття повз урну, а вона його переслідує в дусі фільму "Крик" чи"Воно", але в образі такої собі Мері Поппінс. У підсумку він таки викидає папірець "за адресою".

У такому веселому передвиборчому ролику знялася кандидатка у мери Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук. Під динамічну музику політик у жовтому плащі з’являється перед юнаком, коли той не потрапив папірцем у смітник.

Епізод повторюється кілька разів: то на вулиці, то в приміщенні з наліпками партії "Слуга народу".

Весь цей час Верещук переслідує хлопця з суворим виразом обличчя, а той утікає. Кандидатка в мери зникає лише тоді, коли киянин врешті влучив у смітник. У фіналі ролика молодий чоловік повертається на "місце злочину", підіймає свій папірець і кидає його в урну. Задоволена Верещук аплодує.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ролик піарники Верещук підписали так: "Пані-мер не дозволить засмічувати столицю".

Нагадаємо, раніше Верещук вибрала образ Мері Поппінс для агітаційного ролика. На зйомках відео вона "літала" в жовтому плащі та з зеленою парасолькою.

А нещодавно Верещук розкритикувала Віталія Кличка за те, що він нібито не так веде сторінку в молодіжній соціальній мережі Tik Tok, та пообіцяла йому показати, як потрібно це робити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верещук з парасолькою повисла над Києвом і оскандалилася на всю Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук

Також Знай.ua писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".