У середу, 30 вересня, по всій території України пройдуть рясні дощі. У деяких областях буде доходити до злив. Разом з опадами буде підвищуватися і сильний вітер зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, незважаючи на дощі на вулиці буде все ще досить тепло, хоча і значно прохолодніше, ніж у попередню добу. На Заході країни буде найхолодніше – +12 +16 градусів. У Центрі і на Півночі – +14 +18 градусів.

Тепліше буде там, де разом зі зливами прийдуть і грози – на Півдні та Сході України. Температура повітря там складе близько +17 +21 градуса.

У Києві в середу також дощитиме як вдень, так і вночі. Разом з поривчастим вітром температура повітря трохи опуститься – до +14 +16 градусів.

погода на 30 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

30 вересня відзначається день пам'яті святих Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Люди в цей день спостерігали за журавлями: якщо вони полетять, то на Покров (14 жовтня) буде мороз, а ні, то зима буде пізніше. З цього часу вже можуть бути перші заморозки в повітрі нижче 2 градусів морозу. У цей день може бути як дощова і холодна погода, так і ясна, сонячна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.