В одній зі шкіл Києва батьків попередили про новий предмет, за який потрібно буде платити гроші. Йдеться про школу №263 на вулиці Сержа Лифаря. Так, батькам першокласників пропонують оплачувати новий предмет "Логіка", який буде п'ятим уроком. Про це повідомила одна з мам на сторінці "Батьки SOS" на Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Жінка стурбована, наскільки таке нововведення законно і запитує поради у інших батьків.

"Добрий день! У мене таке питання. Дитина пішла в 1 клас, зараз оголосили, що з 1 жовтня вводять новий предмет "Логіка", два дні на тиждень п'ятим уроком. Він платний. Сказали, звичайно, не обов'язково відвідування, але бажано. Наскільки це законно? Чи є офіційні підтвердження такому нововведенню?"- написала автор поста.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі у коментарях відповіли жінці, що така практика вже існує в деяких школах. Інші мами написали, що у них є цей предмет, але за нього платити не потрібно.

"У нас бесплатно такой урок, обычная школа", "Платний урок у комунальному закладі освіти, як цікаво. Маруся Войтенко, хто ж цей безстрашний герой ("вводят", "сказали") і номер школи напишіть у пості, будь ласка", "Это урок дополнительный, по желанию. У нас в школе тоже есть. Стоит 23 грн. Скажите, а платные танцы, рисование в школе доп. Занятиями у вас тоже шок вызывают?", - пишуть українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, під Харковом зник 12-річний школяр з веснянками - втік до магазину за кіндерами.

Як повідомляв Знай.uа, психолог підготував українських батьків до епопеї "назад в школу" - з цими порадами карантин не страшний.