Стали відомі терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.

Цьогоріч ЗНО відбувалося в умовах карантину через пандемію коронавірусу. В яких умовах проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання у наступному 2021 році, наразі не відомо. Однак час початку реєстрації та терміни основної сесії ЗНО у МОН вже назвали.

Календарний план підготовки та проведення ЗНО-2021 затверджено наказом Міністерства освіти від 30 вересня. Про це повідомили в пресслужбі Центру оцінювання якості освіти.

Відповідно до наказу реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 1 лютого до 5 березня 2021 року. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 1 березня 2021 року.

До 30 квітня 2021 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з хімії і завершиться 15 червня тестуванням з географії.

Тестування з іспанської, німецької, французької мов відбудуться 24 травня, з англійської мови - 25 травня, з математики - 28 травня, з української мови, української мови і літератури - 1 червня, з історії України - 4 червня, з фізики - 7 червня, з біології - 10 червня.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 30 вересня 2020 року № 1210 затверджено календарний план підготовки та...

Geplaatst door Український центр оцінювання якості освіти op Woensdag 30 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Закарпатті вчителька склала ЗНО на 200 балів

Як повідомляв портал Знай.ua, львівські випускний отримали грошові премії за найвищі бали на ЗНО

Також Знай.ua писав, Міносвіти назвало ТОП вишів та спеціальностей