Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести перший день другого місяця осені — четвер, 1 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Пророцтва Глоби, фото - Today.ua
Пророцтва Глоби, фото - Today.ua

"Царство жінки - це царство ніжності, тонкощів та терпимості. (Жан Жак Руссо). 1 жовтня: сьогодні не можна байдикувати, проте будь-яка робота повинна бути в радість. Добре присвятити сьогоднішній день матері, дружині, коханій, прислухатися до їхніх порад і зробити їм подарунок. Хвороба сьогоднішнього дня вимагає серйозного і невідкладного підходу до її лікування. Потрапити під дощ - до отримання благодаті. Побачити блискавку - знак допомоги згори. Якщо вас цілий день мучить спрага - до неприємностей. Символічні і реальні сни - віщі. Побачити воду - до успіху, грошей. Літати уві сні - знак зміцнення здоров'я. Погано бачити звірів і птахів: гладити собаку - до зради, бачити кішку - підлість і крадіжка. Корисні: фрукти, особливо цитрусові; халва, солодощі, натуральні соки, мед. Не рекомендується вино. Сприятливі помаранчеві і сріблясті тони. Відмовтеся від яскраво-зеленого кольору.", - пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Настає другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тельці отримають шанс, а леви зіткнуться з тривогою: гороскоп на 1 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа, життя царя Осіріса та Ісуса Христа: ідеальні збіги в біографії, над яким вчені ламають голову десятки років.

Знай.uа писав, антигороскоп про кожному знаку Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.