Народний депутат України Гео Лерос, якого нещодавно було виключено з фракції "Слуги народу", опублікував анонсовані раніше записи розмов, які нібито вказують на те, що президент Володимир Зеленський і голова офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний відеозапис був розміщений самим Леросом на його каналі на відеосервісі YouTube. Про деталі інциденту розповідає українське видання delo.ua.

Згідно з оприлюдненим аудіо, колишній співголова фракції "Блоку Леоніда Черновецького" в Київраді Комарницький, якого нардеп називає "головним корупціонером в Києві", говорив по гучному зв'язку з нардепом Миколою Тищенком.

нардеп Микола Тищенко, фото з вільних джерел
нардеп Микола Тищенко, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"У Комарницького провели обшуки, пов'язані з корупцією на Воскресенському мосту. Він зв'язується зі своїм партнером Тищенко, який загасив цю справу за допомогою Зеленського і Єрмака". За що "смотрящий" йому дуже вдячний. Більше Комарницького ніхто не чіпає. З МВС порішав "перший", а в СБУ рулить подільник Комарницького - товариш Наумов, начальник внутрішньої безпеки СБУ. Відомо, що начальнику київської СБУ Головашу він і зовсім віддає відсоток від усіх бюджетних платежів. Тому сумки в СБУ Комарницький завозить на оперативному авто СБУ - прямо у двір Служби безпеки", — каже народний депутат.

На записі можна почути низку цікавих тверджень, які, тим не менш, можуть бути змонтовані або вирвані з контексту.

Так, особа, яку нібито ідентифікували як Комарницького, каже наступне:

"Я боєць стійкий. Вони мене дестабілізувати пробували. Я навіть на Лук'янівці два місяці був, вони навіть вирок вп*здячили... Такого у мене ніколи не було: щоб якась собака, бл*ть, подивилася в нашу сторону, бл*ть – а ми по кутах розбіглися... Їм із нами не пощастило. Вони не тих кусають. Все, Коль. Все заберемо. Ось ти подивишся".

Другу частину записів Лерос пообіцяв оприлюднити незабаром.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Хабарник і зрадник країни": Зеленський висловився про Гео Лероса.

Знай.uа писав, Лерос звинуватив Зеленського в підпалі і назвав " порожнім місцем в історії".