На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 3 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

"Звичайною дорогою йди незвично. (Японське прислів'я)

3 жовтня

💌 Сьогодні дуже активний день, в будь-якій справі потрібно бути сміливим і нічого не боятися. Вирішуйте будь-які проблеми, вирушайте в поїздки, знайомтеся, налагоджуйте ділові зв'язки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

🚑 Постарайтеся поменше нервувати - це запорука успішного лікування хвороби сьогоднішнього дня.

🍀 На прикмети в цей день звертають дуже велику увагу. На вас впало перо птиці - до удачі в матеріальних справах. Сильний зустрічний вітер-знак того, що вам буде надана допомога. Все валиться з рук - знак хвороби.

🛏 Сьогодні всі хороші сни можуть здійснитися з точністю навпаки або свідчать про обман. Бачити птахів - знак випробувань. Бачити рибу, ловити її – до хвороби.

🍽 Корисні: печиво, коржі, млинці, мед, сир, варення, вареники, пельмені. Не рекомендуються: вино, Гриби, зелень, м'ясо птиці і курячі яйця.

👗 👠 Сприятливі білі, жовті, помаранчеві і темно-червоні тони. Відмовтеся від темних тонів, сірого і блакитного кольору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.