У ПриватБанку анонсували зміни, які зроблять роботу підприємців більш вигідною. Так, у зв’язку зі спалахом коронавірусної інфекції банк робить знижки на віддалені операції з корпоративними рахунками, щоб знизити ризик захворіти відвідувачам відділень.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки користувачам послуг банку.

Нововведення почали діяти разом з поширенням covid-19, який масовов косить українців у різних містах. Щоб знизити навантаження на відділення і зменшити кількість людей, які відвідують їх, ПриватБанк пропонує спеціальні послаблення для підприємців, які використовують віртуальні рахунки.

Наприклад, введені знижки для поповнення корпоративного рахунку з терміналу самообслуговування. Тепер вартість знизилася з 7 гривень до 5 незалежно від внесеної суми.

ПриватБанк, фото: dv-gazeta.info
ПриватБанк, фото: dv-gazeta.info

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Банк скасовує всі обмеження на платежі через онлайн-сервіси, які відбуваються по закінченню банківського робочого дня. Всі перекази між корпоративними і особистими рахунками всередині банківської системи після 5 години вечора не будуть проводитись за підвищеним тарифом, а переклади на рахунки інших банків будуть коштувати 3 гривні.

Також з 1 жовтня зменшена комісія за виведення грошей з корпоративного рахунку на особистий – утримуватися буде всього 1% від знятої суми. Це ж стосується і перекладів на карту «Ключ до Рахунку». Використання корпоративних рахунків для нецільових витрат також обкладається податком в 0,5%.

Разом з "пряником" вводиться і "батіг" – тепер за внесення та зняття коштів з рахунку через касу доведеться заплатити 20 гривень комісії, а також зазначені відсотки. Таким чином банк хоче перевести більшу кількість людей на інтернет-сервіси на час пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Нацбанк відмовився від 25 копійок, українцям радять придивитися: "100 доларів за монету".

Як повідомляв Знай.uа, де і коли міняти старі купюри і монети на нові: в НБУ дали чіткі роз'яснення.

Знай.uа писав, у ПриватБанку проігнорували розпорядження Нацбанку: "Ну у нас так".