″Я не Полякова″: вагітна хореограф ″Танців з зірками″ дуже пошкодувала, що згадала супербілявку

Колишня учасниця шоу "Танці з зірками", хореограф Ілона Гвоздьова публічно вибачилася перед Ольгою Поляковою та її матір'ю.

Нагадаємо, недавно Ілона Гвоздьова дала інтерв'ю, в якому мала необережність висловитися, як здалося журналістам, про погане виховання співачки Олі Полякової. В ЗМІ з'явились заголовки на кшталт: "Гвоздьова: "Я не Полякова. Мене мама по-іншому виховувала".

вагітна Ілона Гвоздьова, скрін
вагітна Ілона Гвоздьова, скрін

Корольова після колючих зрад Тарзана запалила з дагестанцем: "Це неймовірно..."

Популярна вже не перший десяток років співачка Наташа Корольова побувала з гастролями в Дагестані. Як відомо, це її перша подорож з концертами після скандальних новин про зраду чоловіка Тарзана.

Петра Порошенка госпіталізували в одну з лікарень Києва

П'ятий президент України і лідер "Європейської солідарності" Петро Олексійович Порошенко був госпіталізований в одну з лікарень Києва, в якій відбувається лікування хворих коронавірусом. Про це передавати його дружина Марина Порошенко на сторінці партії в соціальній мережі Facebook.

Петро Порошенко, скріншот
Петро Порошенко, скріншот

Поклонська притягла до Криму італійського дизайнера: ″Великий шанс″

"Експрокурорка" тимчасово окупованого Криму, депутатка нелегітимної Держдуми Росії Наталія Поклонська притягла на півострів відомого італійського дизайнера Роберто Біаджіні "для проведення навчальних лекцій".

Поклонська і Роберто Біаджіні, фото: Facebook
Поклонська і Роберто Біаджіні, фото: Facebook

"Укрзалізниця" стає небезпечною для пасажирів: спочатку напад на матір, а тепер чекають на Ісуса по воді?