Протягом наступного тижня в Україні очікується мінлива погода. Подекуди проливні грози, а декому сонце і тепло. Загалом в Україні у понеділок, 5 жовтня, переважатиме суха і тепла погода.

Читайте Знай в Google News!

Відома синоптик Наталя Діденко розповіла про погоду в Україні на завтра, 5 жовтня. Про це вона написала у Facebook.

"Дощів в Україні завтра буде мало, лише атмосферний фронт хвостом зачепить західні області, подекуди Вінниччину, Житомирщину, Одеську та Миколаївську області", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще
За словами синоптика, температура повітря продовжує радувати теплим комфортом - завтра +19+24 градуси.
У Києві понеділок також буде теплим, денна температура повітря коливатиметься близько +20 градусів. Дощів не передбачається.
Найближчий дощ у столиці ймовірний 7-го жовтня, а наступні вихідні обіцяють бути сонячними маловітряними, з температурою повітря +17+19 градусів.
Синоптик рекомендує на тижні попідганяти "хвости" і запланувати на 10-11 жовтня хорошу подорож чи прогулянку, якщо зараз не встигли. Така розкішна осінь минає швидко, серіали будемо освоювати у листопаді-грудні.

Потужний циклон Brigitte охопив значну частину Європи дощами, сильним вітром та свіжим повітрям. Східний антициклон...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 4 oktober 2020

У вівторок, 6 жовтня, короткочасні дощі будуть в Житомирській, Вінницькій і частково Київській областях. До опадів також варто готується жителям західних регіонів, на решті території країни буде сухо.

Повітря прогріється до +16 +24, а вночі синоптики прогнозують похолодання до +9 +14 градусів.

У Києві вдень можливий короткочасний дощ, хоча повітря прогріється до +17 +19. Вночі очікується похолодання до +12 +14.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.