Другий місяць осені принесе несподівану удачу і успіх 4 зодіакальним представникам зодіаку. Серед них Телець, Близнюки, Терези і Козеріг.

Телець
B жовтні у Тельця буде два вирішальних моменти: величезне бажання домогтися більшого і сприятливі обставини, щоб втілити мрії в реальності. Тобто, це чудовий шанс, щоб вирватися вперед і значно поліпшити життя. Тому неприпустимо сидіти на одному місці. Другий осінній місяць здатний стати неймовірно успішним, адже багато в чому обставини стануть підлаштовуватися під ваші потреби. Наприклад, знайдуться однодумці, охоче допомагають Тельцю наблизитися до мети. Обов'язково користуйтеся їх допомогою і порадами. Удача світить на діловому терені і в напрямку відкриття власного бізнесу.

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere

Близнюки
Близнюки у жовтні зможуть очистити життя від зайвого вантажу. Нарешті зодіакальний представник усвідомлює, що оточив себе пустословами, які підтримують тільки на словах, але на справах опускають руки і відступають. Близнюки знайдуть в собі сили очистити простір від непотрібного впливу. За рахунок цього відкриється друге дихання у всіх сферах. Всього за місяць примудріться значно просунутися по кар'єрних сходах (вас більше ніхто не гальмує і не тягне вниз), досягнете зростання зарплати і зможете зустріти свою любов. Близнюки здатні на багато що, якщо позбавлені від зовнішнього негативного тиску. Важливо не забувати про це і завжди ретельно вибирати оточення.

Терези
B останнім часом Терезам довелося несолодко. Труднощі і проблеми вибили з колії, але ви продовжували "тримати обличчя" і не опустили руки. Всесвіт поспішає винагородити вас за старання, тому астропрогноз на жовтень виявиться вкрай сприятливим і щасливим. Перш за все, знак зодіаку поверне внутрішню рівновагу і спокій, яких втратили в період боротьби. Потім очікуються вельми вигідні і перспективні пропозиції по роботі. Гороскоп рекомендує ретельно вибирати і орієнтуватися на найперспективніші і прибуткові завдання. Якщо грамотно розподіліть час і зусилля, то ваги зможуть ще й зробити перші кроки в розвитку власного бізнесу. B підсумку, він обіцяє стати вельми успішним.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Козеріг
Вже в перший тиждень жовтня астрологічний прогноз змусить знака зодіаку Козеріг прийняти доленосне рішення, яке змінить все ваше життя. Не переживайтеся, адже досвіду, знань і спокою вистачить, щоб не допустити фатальну помилку. Важливо те, що ви проявите хоробрість і мудро ризикнете, що принесе позитивні бонуси. Зміни, в першу чергу, торкнуться особисте життя. І це важливо, адже зазвичай вся увага Козерога зосереджена на роботі, через що романтична сфера страждає. Але в середині осені ви щиро закохаєтеся і не побоіться проявити ініціативу. Вкладайтеся в ці відносини і зможете нарешті отримати заслужене щастя в любові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше рівень щастя в Україні: земляків запитали про найголовніше, відповіді здивували усіх.

Як повідомляє портал Знай, українці визнані найнещаснішою нацією Європи - гірше ніж в Африці.

Також портал Знай писав, про приплив енергії у Овнів, здійснення бажань у Близнюків: гороскоп на тиждень 5-11 жовтня.