У вівторок, 6 жовтня, в Україні очікується мінливо хмарна і переважно дощова погода. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читайте Знай в Google News!

Так, у західних, Вінницькій, Житомирській, вдень і в Київській областях дощі, місцями грози (вдень у Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій та Житомирській областях місцями значні дощі), на решті території без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, в Україні, крім крайнього сходу, пориви 15-20 м/с.Температура вночі 9-14°, на півдні Одеської області 15-19°, у східних областях 5-10°, вдень 17-22°, на півдні країни до 25°.

У Києві 6 жовтня слід очікувати хмарну з проясненнями погоду. Вночі без опадів, Вдень дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.Температура вночі 12-14°, вдень близько 20°.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше синоптики повідомляли, що в жовтні в Україну прийде справжня осіння погода з середньою температурою нижче 15° і з помірними опадами. Середня місячна температура передбачається на рівні 7-12° тепла (в горах 6-7° тепла), що близько до середніх багаторічних значень. Водночас зазначається, що місячна кількість опадів очікується в межах середніх багаторічних значень: 30-65 мм, в Карпатах місцями 75-100 мм.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також портал "Знай.uа" писав, що кліматологи б'ють на сполох - погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.