Всесвітньо відомий астролог, засновник інституту свого імені та медійна персона Павло Глоба поділився прогнозом на 6 жовтня. Загалом, цей день буде активним і слід проявляти ініціативу у кожній справі.

Читайте Знай в Google News!

На що слід звернути увагу у вівторок 6 жовтня — розповідає Астрологічний інститут Павла Глоби.

Глоба називає цей день активним у всіх справах - варто проявляти ініціативу, навіть ризик заради праведної справи. Протипоказані страх і сумніви. Добре вести чесну і відкриту боротьбу за справедливість. Сприятливо працювати з металом, виготовляти обереги і талісмани.

Погода//www.facebook.com/vasil.burbas
Погода//www.facebook.com/vasil.burbas

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Хвороби, що виникають в цей день, дуже серйозні і вимагають негайного лікування.

Дуже добре знаходити металеві предмети - до вирішення заплутаних проблем. Випадково вколотися або порізатися - знак розставання. Порив вітру відкриває ваші вікна - до початку нового життя. Якщо щось ламається в будинку-знак втрат, сварок, руйнування сім'ї.

Значимі ті сни, які пов'язані з битвами, поєдинками, зброєю, металом і гострими предметами. Вони мають відношення до важливих рішень у Вашому житті.

Добре їсти гостру, грубу і важку їжу в смаженому або сирому вигляді. Можна їсти м'ясо, часник. Можна випити міцні спиртні напої.

Сприятливо все червоне і яскраво-жовте. Відмовтеся від світлих тонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вчені налякали розмірами самої величезної акули на Землі.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрономи змогли зняти те, що відбувається на Марсі.

Також портал Знай.ua писав, пророцтво Павла Глоби на 5 жовтня: бережіть шию та уникайте вина.