Неймовірно злий жарт зіграло з молодим викладачем історії бажання отримати незабутнє сексуальне задоволення. Так, 32-річний педагог дуже хотів нових відчуттів і отримав їх - величезний огірок застряг у вчителя просто в анальному отворі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з московських видань, інформацією з яким поділився на умовах анонімності санітар швидкої допомоги.

Лікарня, скріншот: balashover
Лікарня, скріншот: balashover

У чоловіка це був перший подібний досвід, і він закінчився невдачею. Недільним днем 4 жовтня молода людина і його партнерка-ровесниця вирішили урізноманітнити любовні стосунки. В інтернеті вони вичитали, що певну родзинку може надати огірок. 18-сантиметровий овоч, придбаний для приготування салату, закохані взяли на кухні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Почати експеримент вирішили з представника сильної статі - дівчина в останній момент дала задній хід. У підсумку огірок застряг в надрах тіла історика. Про продовження сексуальних ігор було забуто - подальший час витратили на витягування овоча.

Пізніше лікарі в лікарні сказали, що ці зусилля призвели до протилежного результату - більш глибшого проникнення огірка в тіло. Довелося викликати швидку допомогу. Чужорідний предмет витягували в лікувальному закладі з прямої кишки під наркозом.

"Я сам винен, вибачте", - покаявся перед лікарями молодий вчитель, який просто хотів нових відчуттів, які не в змозі дати бюджетні зарплати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, юна зірка "Playboy" в крихітному бікіні показала, як робить це просто в озері.

Як повідомляв Знай.uа, хочеш отримати незабутній оргазм? Топ-6 найкращих варіантів прелюдій тобі з цим допоможуть.

Знай.uа писав, під Дніпром банда малоліток познущалася над дівчатками - змушували робити "це" і знімали відео.