У страшній авіакатастрофі під Чугуєвом у літаку ВПС України Ан-24, загинув зовсім юний Олександр Скочков. До слова, хлопець нещодавно закінчив школу. І його вчителька довго наважувалась перш, ніж розповісти про останнє спілкування зі своїм вихованцем, який загинув.

Читайте Знай в Google News!

Вчителька Мелітопольського ліцею-інтернату II-III ступенів погодилася на спілкування з журналістом "Телеграфу".

Педагог зізнається, що їй не віриться, що учня вже немає, не може говорити про нього в минулому часі і без сліз. І ще свіжий в пам'яті його голос, адже вони спілкувалися по мобільному буквально напередодні того фатального польоту.

Авіакатастрофа під Чугуєвом, скріншот: YouTube
Авіакатастрофа під Чугуєвом, скріншот: YouTube

"Жодних передчуттів, нічого такого не було. Завжди, коли Саша говорив про них, у нього сяяли очі", - каже вчителька.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також додає, що про трагедію дізналась, коли ввечері зайшла у Фейсбук о 10 годині, і там ця новина була в стрічці.

"Читаю "впав літак", починаю шукати подробиці, і бачу, що це літак університету, де навчається Саша. І я думаю: "не дай Бог!", про себе прошу, хоч би його там не було. Потім на якомусь сайті вже з'явився список, спочатку-неофіційний. Там тільки вказали прізвище. Там всі молоді хлопці, і ті, хто постарше, все одно молоді люди, чоловіки. А ці взагалі діти! Їм 19-20 років, для мене це діти... А якщо ти ще читаєш Там прізвище знайому... Так не буває! Я була в шоці: як же так, батько загинув в авіакатастрофі, а Саша - так само, виходить? Я відмовлялася в це вірити до останнього. Потім вже і офіційні списки дали, але мені не віриться досі, і не хочеться в це вірити, відмовляєшся в це вірити", - зазначає вона.

В школі курсанта, фото Телеграф
В школі курсанта, фото Телеграф

Варто вказати, що в 2014 році жінка втратила чоловіка. Він був штурманом Іл-76, Ігор Скочков загинув над Луганськом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у катастрофі під Харковом загинув курсант з Мелітополя, місто в сльозах: "Веселий хлопець з добрими очима".

Як повідомляв Знай.uа, авіакатастрофа АН-26: під Харковом відслужили панахиду - чорні від горя матері курсантів і море квітів.

Знай.uа писав, чому АН-26 став братською могилою для молодих курсантів: журналісти провели власне розслідування.