Ведуча Оксана Байрак разом з експертами розібралася в темі заморської любові на ток-шоу "про що мовчать жінки" на СТБ. Так, дівчина не може визначитися, чи варто їй пов'язувати свою долю з іноземцем.

Читайте Знай в Google News!

У студію до Оксани Байрак прийде 29 — річна Інна, яка не знає, чи варто їй пов'язувати своє життя з іноземцем-Хами з Туреччини. З одного боку, у справжньої любові немає перешкод, і в соціальних мережах є тисячі щасливих пар на красивих фотографіях, що підтверджують це. З іншого боку, потрібно кинути все, ризикнути і переїхати в країну з іншими традиціями, засадами і менталітетом.

" Так як він мусульманин, одружитися на християнці для нього великий гріх. Його батьки готові відректися від нього як від сина, якщо я стану його дружиною. Але, незважаючи на це, він зробив мені пропозицію. Я дуже люблю Хамі, але не знаю, чи варто мені втрачати все заради любові", — зізналася Інна.

Які ж підводні камені може таїти в собі Заморська любов-розкажуть експерти з табору "проти". Вони поділяться особистими історіями, як опинилися в пастці, зв'язавши життя з іноземцем і намагалися довести права на дітей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А зіркові гості з табору" за " зізнаються, як інтернаціональні стосунки подарували їм щастя і справжнє кохання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українка поскаржилася на важку долю матерів, готування, прибирання, миття унітазу і розлучення.

Як повідомляв Знай. ua, психолог зізналася, про що мовчать страждають від насильства.

Також Знай. ua писав, що правда про сурогатне материнство: про що мовчать бездітні.