Місцеві вибори в Україні ще не відбулися, але вже показують сутність деяких людей. Наприклад, в одну з райрад Тернополя балотується Василь Івасечко. І цей самий кандидат позиціонує себе, як "справжній бандерівець" , а його сторінка в Facebook рясніє найрізноманітнішими "перлами". Правда, нічого смішного в цих перлах немає.

Наприклад, Івасечко на своїй сторінці в Facebook регулярно публікує заклики "знищувати москалів, жидів і негрів". І це пахне вже не націоналізмом, а відвертим нацизмом. Івасечко заявляв, що його навіть "почали переслідувати" за його позицію, що загалом і не дивно. Однак гордий кандидат "ніколи не здасться". Також Василь дуже любить пісні про "Смерть ж * дам". Дівчатам же він радить жити за заповітами Тараса Шевченка та його"Катерини".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Сторінка кандидата просто рясніє різноманітними проявами ксенофобії. Чому його досі не зняли з виборів за такі висловлювання-загадка. Висловлювання цього товариша вже точно тягнуть на дискваліфікацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал " Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також "Знай.ua" писав, що якщо працівник захворів Сovid-19: інструкція для роботодавця