Кандидату в мери Києва Андрію Пальчевському нагадали про його російське минуле і сучасне, та вручили погони ФСБ.

Представники "Правого сектору" провели акцію проти кандидата в мери Києва Андрія Пальчевського, який по всій країні розвісив агітаційні плакати зі своєю "перемогою". Під стінами клініки Eurolab, власником якої є претендент на крісло голови столиці, активісти залишили погони офіцера ФСБ Росії.

Про це йдеться в дописі на офіційній сторінці "Правого сектору" у Facebook.

"Пальчевський став широко відомий завдяки постійним виступам на телеканалах кума Путіна, олігарха, депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Пальчевський відкрито поширює кремлівську пропаганду про "громадянську війну в Україні" та "братні народи Росії і України", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пальчевському також нагадали про його російське минуле. Зокрема, активісти зазначили, що він закінчив Військовий інститут іноземних мов в Москві, балотувався до Державної Думи РФ, отримав український паспорт в непрозорий спосіб і не відмовився від російського громадянства.

Крім того, у "Правому секторі" наголосили, що клініка Пальчевського Eurolab створена на гроші, отримані невідомим шляхом, а сервер системи управління медзакладом знаходиться в Москві, і, не виключено, що контролюється ФСБ.

ПРАВИЙ СЕКТОР вручив агенту Москви Андрію Пальчевському погони офіцера ФСБ Сьогодні представники НВР "ПРАВИЙ СЕКТОР"...

Geplaatst door ПРАВИЙ СЕКТОР / Київ op Donderdag 8 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський веде до Київради корупційний шлейф

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрія Пальчевського зловили на нахабній брехні