Протягом цього тижня було помітно, як Гривня демонструвала досить невтішну динаміку, але до вихідних їй все ж вдалося вирівнятися, тому українці можуть зітхнути з полегшенням.

Читайте Знай в Google News!

Прес-служба офіційного регулятора надала курс валют на 10-11 жовтня. Долар на вихідних коштуватиме 28.28 гривень — це на 4 копійки менше попереднього банківського дня. Ситуація з євро також кардинально не змінилася - його курс становить 33.27, тоді як був — 33.33. Ситуація з обома іноземними валютами різко змінилася в гіршу сторону для українців ще в березні.

курс валют, фото Pxhere
курс валют, фото Pxhere

Російський рубль, навпаки, подорожчав. Вартість 10 рублів становить 3,6545 гривень, тоді як раніше — 3,6277 грн.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Відомо, що Кабінет Міністрів України вже передав до Верховної Ради законопроект державного бюджету на 2021 рік, згідно з яким середньорічний курс долара на наступний рік повинен бути на рівні 29 гривень 10 копійок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головні новини за 9 жовтня: вибори перетворяться на небезпеку, українців шмонатимуть, а ціни їх доб'ють.

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі показали неймовірну красу Карпатського заповідника, від кадрів захоплює дух.

Знай.ua писав, чернівчанка поїхала на заробітки до Італії і втратила сина і чоловіка: "Я була рабинею, яка висилає гроші". За турботами жінка не звернула увагу, що чоловік став холодний, ніби не рідний, вечорами десь пропадав, і питав, коли вона вже поїде назад.