Чоловіки, які перебувають в розлученні з дружиною і не мають можливості бачитися з сином просять у президента України Володимира Зеленського надати їм право не платити аліменти. Відповідну петицію опублікували на сайті офісу президента.

Читайте Знай в Google News!

Автором петиції став українець Устинов Олександр. Чоловік переконаний, що якщо мати не дозволяє татові бачитися з дитиною, то він повинен мати повне право не платити аліменти і тільки таким чином, на погляд чоловіка, вийде покінчити з маніпуляціями раз і назавжди.

" ця біда є повальною коли мати дитини систематично не дозволяє бачитися з власною дитиною. Батько повинен мати право контролювати чи дитина одягнена, взута і нагодована. Мати не порушує право дитини на кошти які отримує. Адже зловживання має місце частенько бути. Наприклад мати зловживає спиртним і курить подаючи поганий приклад і все це дійство бачить дитина. Хороший приклад від матері для дитини? Ні! Зараз жінки люблять маніпулювати тим що не дають бачитися з дитиною в своїх корисних цілях. Повинен бути прийнятий закон-"немає доступу до дитини-немає і аліментів"!",- сказано в тексті петиції.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, індексація аліментів, коли і кому підвищать виплати на дітей.

Як повідомляв Знай. ua, відтепер аліменти будуть індексуватися щорічно, що треба знати.

Також Знай. ua писав, що у Мінсоцполітики підготували заміну "пакету малюка", що можна вибрати для дитини на 5 000 від держави.