Спостерігаючи за методами боротьби держав світу з коронавірусом, можна зробити висновок, що його небезпека сильно переоцінена. Як з коронавірусом борються в Ізраїлі?

Копи на ізраїльському пляжі влаштували облаву на відпочиваючих під час карантину. Люди кинулися навтьоки від копів - розбігались, як мурахи - хто куди. Про це пише телеграм-канал "Пульс України".

Читайте Знай в Google News!

Цим спекотним днем сотні людей заполонили узбережжя Середземного моря в Тель-Авіві з парасольками, килимками, кавунами і пивом замість захисних масок. Ні поліція, ні інспектори муніципалітету вирішили припинити це свято життя.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Туалети і душові на пляжах закриті вже два місяці. Люди не можуть ні душ прийняти після купання в морі, ні в туалет сходити. Засрано, пардон, все навколо. Діти справляють нужду просто на пляжі, Дорослі сором'язливо паскудять за кущами. Запахи розносяться по пляжах дуже неприємні.

Пляж в Ізраїлі, фото: youtube
Пляж в Ізраїлі, фото: youtube

В даний час 1,2 мільйона громадян Ізраїлю є безробітними, це рівно 27% всього працездатного населення. До коронавірусу безробіття становило менше 4%. Всі ці люди стали жебраками в один момент, оскільки допомоги по безробіттю складають приблизно половину від їх місячної зарплати і так триває вже третій місяць. За оцінками експертів, значна частина безробітних так і не повернуться на роботу, оскільки фірми де вони працювали або збанкрутують, або сильно скоротять штат для мінімізації збитку. Такого числа безробітних в Ізраїлі не було з дня його заснування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, райські Домінікани та не тільки: майже 50 країн відкрили двері українцям, до списку додалися ще три.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям відкрили кордони 45 країн: де можна встигнути відпочити у "зеленій" зоні.

Також Знай.ua писав, що екзотична Камбоджа і райські Сейшели: для українців відкрито кордони 52 країн.