З'явилися хороші новини для українців, які ще не відпочили цього року. Так, станом на початок жовтня, українці можуть подорожувати в 52 країни. Географія досить цікава: від популярної і привітної Туреччини, до дуже екзотичних напрямків, як Ямайка, Камбоджа. Країни ЄС - все ще недоступні для українців.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на брифінгу в середу, 30 вересня.

За даними МЗС, сьогодні українцям дозволений в'їзд до таких країн: США, Мексика, Домініканська Республіка, Колумбія, Еквадор, Уругвай, Ірландія, Великобританія, Білорусь, Сербія, Північна Македонія, Албанія, Болгарія, Туреччина, Вірменія, Казахстан, Іран, Афганістан, Ірак, Йорданія, Ліван, Єгипет, Судан, Чад, Нігерія, Бенін, Того, Гана, Буркіна-Фасо, Сьєрра-Леоне, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Джібуті, Кенія, Танзанія, Руанда, Бурунді, Малаві, Замбія, Мальдіви і Сейшели, Корея, Ямайка, Камбоджа.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Туристичний сезон фінішував, однак українці можуть подорожувати, незважаючи на пандемію коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, райські Домінікани та не тільки: майже 50 країн відкрили двері українцям, до списку додалися ще три.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям відкрили кордони 45 країн: де можна встигнути відпочити у "зеленій" зоні.

Також Знай.ua писав, що нова нацкомісія зможе верифікувати всі дані Укрзалізниці та морських портів в частині тарифоутворення - Каленков.