Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

У тому числі українець поскаржився, що у нього не приймають документи, які прямо підтверджують походження доходів. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні даного питання. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

Він повідомив, що прийшло повідомлення від ПриватБанку про необхідність підтвердити походження доходів. Чоловік надав виписку з рахунку ФОП, проте в підтримці банку визнали цей документ не тим, який був необхідний. Така позиція банку шокувала українця, адже банк вимагає від нього декларацію про доходи, яку йому потрібно буде подати тільки в 2021 році.

"прийшло повідомлення, що я повинен підтвердіть походження доходів по особистій карті. У мене зареєстрований ФОП в 2020 році, декларація про доходи буде подаватися на початку 2021 р.У мене є сайт з публічним договором офертою для клієнтів і звідти можу вивантажити всі замовлення. Гроші на особисту карту надходять тільки з рахунку ФОП як виплата доходу ФОП. Банк не приймає ці документи (файл із замовленнями з сайту і виписку з ФОПа) і стверджує що виписка з рахунку ФОП не є джерелом доходів. Як це? Ув. ПриватБанк дайте відповідь будь ласка, як так виходить що виписка з рахунку ФОП не є джерелом доходів? І де мені взяти декларацію про доходи, якщо її потрібно буде подати тільки в 2021 р.?

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У банку тільки формально відповіли формально, що розбираються в питанні і з рішенням звернуться в особистих повідомленнях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, клієнти ПриватБанку не можуть забрати власну валюту з відділення.

Як повідомляв Знай. ua, українці зловили ПриватБанк на жорсткому обмані, будьте обережні.

Також Знай. ua писав, що гроші "розчинилися в повітрі" і Приват відмовляється, відповідь Банку вражає.