У суботу, 10 жовтня, невідомі намагалися зірвати кінопоказ про гомосексуалів-козаків, який проходив у Маріуполі на вулиці Митрополитська.

Читайте Знай в Google News!

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила глава "Платформи ТЮ" Діана Берг.

У деяких городян короткометражка "Головна фортеця Січі" викликала неоднозначні емоції. Люди, що захищають гетеросексуальні відносини, прийшли в "Платформу ТЮ", щоб зірвати кінопоказ. Свою акцію вони анонсували раніше в соцмережах.

"Вітаю всіх з днем камін-ауту. Ми його відзначили весело: вчора хлопаки, збуджені на новину про Показ фільмів Coming out of isolation 2.0 з гей-казаками, прийшли показати нам свого піструна в неприродній спосіб, себто шляхом нападу на кіноподію. Напевно, вони не очікували, що показ все ж не буде скасовано... Ми всі в безпеці, а нападникі в соромі", - написала Діана Берг і подякувала місцевій поліції за гарантії безпеки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

ЛГБТ-активістка також припустила, що учасники "Національного Корпусу" причетні до даної акції і запросила ідеологічних опонентів на мирну дискусію.

Вітаю всіх з днем камін-ауту. Ми його відзначили весело: вчора хлопаки, збуджені на новину про Показ фільмів Coming out...

Geplaatst door Diana Berg op Zondag 11 oktober 2020

Відомо, що короткометражка оповідає про таємне життя запорізьких козаків. В цілому картина повинна руйнувати стереотипи про гомосексуалістів і боротися з дискримінацією ЛГБТ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, з київського "Гулівера" зник райдужний прапор через погрози Нацкорпусу: КиївПрайд оголосив акцію у відповідь.

Як повідомляв портал Знай.uа, співак Melovin показав невідому сторону життя ЛГБТ-пар: кохання може бути різним.

Також портал Знай.uа писав, що Папа Римський підтримав ЛГБТ-підлітків: "Бог любить усіх дітей своїх".