Військовий підпалив себе в центрі Києва на знак протесту: "Іду до д*біла зе"

49-річний боєць-фронтовик ООС Микола Микитенко підпал себе в центрі Києва на знак протесту проти президента України Володимира Зеленського. Донька Микитенка і також військовослужбовець Юлія розповіла, що її батько ще живий, але шанси вижити дуже малі.

Микола Микитенко, фото з Facebook
Микола Микитенко, фото з Facebook

Україна відмовиться від паперових документів - залишилося менше року

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" заявив про намір Міністерства повністю відмовитися від паперових довідок в Україні на догоду онлайн-формату до вересня 2021 року.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Паспорт в смартфоні, фото Міністерство цифрової трансформації
Паспорт в смартфоні, фото Міністерство цифрової трансформації

"Нова пошта" заявила про закриття відділень, у конкурентів справи ще гірші

"Нова пошта" навмисно змінила графік роботи відділень на 14 жовтня через те, що в цей день в країні діє державний вихідний і українці зуміють відзначити відразу чотири важливих Свята-День захисника України, Покрови Пречистої Богородиці, День українського козацтва і річницю створення Української Повстанської Армії.

Нова пошта, фото: кадр з відео
Нова пошта, фото: кадр з відео

Пішов з життя "класик вітчизняного мистецтва"

У понеділок, 13 жовтня, стало відомо про те, що в Москві у віці 82 років помер талановитий художник Олександр Панкін. У Олександра відбулося більше 30 персональних виставок, у тому числі в Московському музеї сучасного мистецтва.

Олександр Панін, фото Openklub
Олександр Панін, фото Openklub

Батько легендарного капітана "Роми" помер після боротьби з коронавірусом

У понеділок, 12 жовтня, стало відомо про те, що Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією.

Франческо Тотті, фото з Instagram
Франческо Тотті, фото з Instagram