Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підпиникам різні поради та підказки. Експерт із зіркового неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести і що помітити у вівторок, 13 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Пророцтва Глоби, фото - Today.ua
Пророцтва Глоби, фото - Today.ua

"Треба неодмінно струшувати себе фізично, щоб бути здоровим морально. (Лев Миколайович Толстой) 13 жовтня - день сприятливий для поїздок, торгових угод, фінансових заходів, нових знайомств. Слід вести активний спосіб життя. Бажано якомога більше перебувати на вулиці, на відкритих просторах, рекомендуються активні фізичні вправи на свіжому повітрі. Якщо ви захворіли в цей день, лікуватися потрібно обережно - хвороба цього дня може мати помилкові симптоми. Потрапити під дощ, коли світить сонце - до багатства і щастя. Якщо побачите веселку - загадайте бажання, воно збудеться. Якщо ви зачепилися за щось, заплуталися або не можете розв'язати шнурки - це знак поганого впливу на вас. Сни вважаються віщими, якщо людина спала з відкритим вікном або кватиркою. Добре бачити небо, зірки, веселку - до удачі. Купатися - до осуду, пліток. Відкривати двері, входити в будинок - до нового періоду у вашому житті. Сьогодні ваша їжа повинна бути абсолютно легкою, повітряною, різноманітною і, бажано, рідкою. А ось вживання солодкого сьогодні слід обмежити. Корисно сухе біле вино. Краще одяг блакитного і золотистого кольору. Відмовтеся від зелених і коричневих тонів.",- пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Йде другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гроші самі попливуть: відомий астролог назвав знаки Зодіаку, які зловлю удачу за хвіст вже на цьому тижні.

Як повідомляв Знай.uа, життя царя Осіріса та Ісуса Христа: ідеальні збіги в біографії, над яким вчені ламають голову десятки років.

Знай.uа писав, антигороскоп по кожному знаку Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.