Україна може закупити вакцину від коронавірусу виробництва будь-якої країни у випадку, якщо Всесвітня організація охорони здоров'я підтвердить її ефективність і те, що вона безпечна.

Читайте Знай в Google News!

Про це у вівторок, 13 жовтня, заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов В ефірі телеканалу NewsOne.

"у нас є відповідна заява від росіян, що вони зробили вакцину, але ніяких підтверджень від міжнародних організацій щодо дієвості цієї вакцини, що вона пройшла всі стадії і вона безпечна, в Міністерстві охорони здоров'я немає", - заявив чиновник.

Степанов стверджує, що в разі підтвердження проходження всіх стадій випробувань і після того, як вони отримають всі докази безпеки використання, МОЗ буде готовий говорити про закупівлю будь-якої вакцини. І значення країна-виробник мати не буде.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Степанов назвав найбільш завантажені лікарні України через covid-19, які регіони стали "лідерами".

Як повідомляв Знай. ua, українцям доводиться витрачати шалені гроші на лікування, держава не може допомогти, від 2 до 15 тисяч.

Також Знай. ua писав, що Степанов звернувся до українців через антибіотики.