Переживши російську окупацію, після звільнення від бойовиків жителі Слов'янська готові проголосувати на місцевих виборах за кандидата, який обіцяє відновити добрі стосунки з державою-агресором РФ.

Кандидат на посаду міського голови Слов'янська від проросійської партії ОТЗЖ Павло Придворов лідирує серед інших претендентів на пост мера. Як повідомляють місцеві видання, за нього готові проголосувати 43,7% опитаних.

Нещодавно в соцмережі Twitter з'явилось фото автомобіля, який використовує у своїй передвиборчій агітації Придворов.

Так, на вулицях Слов'янська роз'їжджає мікробус з написом, яка обіцяє: "Відновимо відносини з Росією!".

Як можна зрозуміти з дизайну машини, авто належить партії кума Путіна Медведчука "Опозиційна платформа - за життя". Її керівник у Слов'янську - Павло Придворов. Він же кандидат на посаду міського голови цього багатостраждального міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Користувачі відреагували на пост з агітаційним автомобілем ОПЗЖ. Українців обурила така цинічна проросійська позиція представника партії Медведчука, а ще більше те, що СБУ на це закриває очі.

"З мовчазної згоди СБУ";
"Ми точно врятували Слов'янськ?";
"Так і проголосують.А на перший сесії зроблять Гіркіна почесним громадянином міста";
"Країна самогубців.";
"Ватний заповідник", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "партія миру″ розстрілює людей: керівник ОПЗЖ влаштував розбірки з пістолетом

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський - діючий офіцер спецслужб Росії: Дмитро Гордон зробив гучну заяву в прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Андрій Білецький розкритикував опитування від Зеленського