У п'ятницю, 16 жовтня, на території України погода буде дуже різною для західних і східних регіонів. Частину країни заллють дощі, буде прохолодно, а на іншій – вийде сонечко, температура повітря буде в межах близько +20 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Опади пройдуть не тільки в західних областях, але і в північних. Однак дощі будуть помірними, лише в Карпатах можуть посилитися. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Схід і Південь 16 жовтня залишаться в сухій погоді, лише на Харківщині є ймовірність невеликого дощу. На Півдні, Сході, у багатьох центральних областях ще втримається тепла погода", - зазначила синоптик.

Найтепліше в п'ятницю буде в Криму. Там температура повітря підніметься до +22 +24 градусів. Найхолодніше – на Волині, там прогнозується всього +9 +11 градусів. Вітер буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Києві в цей день вже також буде прохолодніше, вдень температура повітря складе близько +13 +15 градусів. Діденко попередила, що є ймовірність дощу.

Сьогодні - 15 жовтня, половина осені вже - за нами. Може, комусь і не найкраща, але найкрасивіша - точно) Ми дивимося...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 15 oktober 2020

Народний прогноз погоди в Україні

16 жовтня вшановується пам'ять святого Діонісія Ареопагіта, єпископа Афінського. Наші предки вважали, що перший сніг за сорок днів до зими випадає, і в колишні часи в цей день насправді нерідко бував перший сніг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.