На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 16 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Результат великих справ часто залежить від дрібниць. (Лівія)

16 жовтня

💌 Якщо ви вирішили почати щось важливе, поставтеся до цього дуже серйозно і не замишляйте нічого худого. Сьогодні рекомендується прибирання будинку, дотримання посту і строгість в бажаннях. Корисно посидіти біля багаття, каміна, медитуючи на вогонь.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

🚑 Хвороба, що виникла в цей день, може бути наслідком негативної енергії і результатом зняття захисту.

🍀 Зупинилися годинник-знак закінчення поганого періоду у Вашому житті. А ось якщо годинник розбився – це знак нещастя. Розбився посуд-знак сварок з близькими людьми. Зіпсувався одяг - до звільнення від перешкод.

🛏 Збувається тільки той сон, після якого ви несподівано прокинетеся і запам'ятайте його до кінця, але обов'язково яскравий. Кращим в цей день вважається сон, в якому ви бачите Дзеркала або себе в дзеркалі – це знак очищення і позбавлення від нещасть.

🍽 Корисні: кисле молоко, кефір, сир, йогурти, молоко. Не рекомендується вино і пиво.

👗 👠 В цей день сприятливі будь-які кольори одягу, за винятком чорного кольору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.