Автор відомого нецензурного мему про степлер Руслан Фармус йде на вибори. Логіка зрозуміла - якщо президентом країни стала людина, яка причинним місцем вигравала на роялі, то стати мером ведучому, який на всю країну обматюкав суфлера - як на роду написано.

Заступник генерального директора обласного телебачення "Галичина" Руслан Фармус балотується кандидатом на посаду голови Тисменицької громади. Про це сам кандидат повідомив у себе в Facebook.

Руслан Фармус в одну мить став знаменитим у 2008 році. Тоді мережу підірвало відео, на якому тоді ще ведучий регіонального телебачення під час зйомок одного з випусків новин матюкається на ввімкнену камеру через несправний суфлер.

"… С*ка, бл*ть, й*баний цейво… степлер, на*уй. Суфлер, б*ять, й*баний на*уй. Я, бл*ть, х*ярю, а воно не йде", – поскаржився ведучий, мило при цьому усміхаючись.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За час, що минув від феєричного ефіру, Руслан Фармус вибудовував кар'єру управлінця - займав пост заступника голови Тисменицького райдержадміністрації, а також заступника голови Тисменицького райради.

Нині ж Руслан Фармус балотується на мера від партії "Батьківщина". На записаному рекламному ролику Фармус обіцяє, що "люди, які підтримують нашу команду, ні одного разу не пожалкують".

"Я йду на вибори, щоб перемагати та довести людям, що місцева влада може зробити їхнє життя кращим. Для мене найвища цінність – бути людиною. Завжди залишаймося людьми", – говорить Фармус.

Хоча цьому кандидату передвиборчих лозунгів і не потрібно - досить прокрути свій знаменитий випуск новин.

Програма кандидата на посаду міського голови Тисменицької громади Руслана Фармуса та команди «Батьківщини» Сподіваюся і...

Geplaatst door Ruslan Farmus op Zaterdag 3 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екс боксер і кандидат у мери від ОПЗЖ Узєлков зацікавив поліцію перед виборами

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня інтим-працівниця балотується до Київради

Також Знай.ua писав, Андрій Пальчевський епічно зганьбився зі своїм зверненням до киян