18 жовтня погода в Україні буде на будь-який смак і колір. Причому змінюватися все буде кардинально буквально протягом дня. Синоптики прогнозують і потужні дощі, і тумани, і штормовий вітер, і різке похолодання.

Читайте Знай в Google News!

Після затяжного бабиного літа в Україну прийде різке похолодання: наприкінці тижня країну накриє дощами та поривчастим вітром. В деяких областях температура впаде до +5 градусів.

Так, за даними Українського гідрометцентру, у неділю, 18 жовтня, похолодає ще сильніше, буде похмуро, вірогідні тумани, вітер 7-12 метрів в секунду. Але опади припиняться, а на півдні і сході буде досить сонячно і все ще тепло.

Погода, фото Українського гідрометцентру
Погода, фото Українського гідрометцентру

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Температура в останній день тижня нагадає про пуховиків: захід і Північ +8+11, Центр +9+14, південний схід +16+20 градусів.

У Києві похмуро і холодно, але без опадів. Температура вдень + 9 +11, вночі і зовсім+4 + 6 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на 15 жовтня для всієї України: тепло і сонце обмине відразу кілька областей.

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни".

Також портал Знай.uа писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичними як для жовтня світлинами з курорту "Захар Беркут".