У політиці не лише "дружки" Зеленського, учасник "Дизель шоу" заявив про похід туди - "Всі підуть"

Художній керівник "Дизель Студіо" і актор Єгор Крутоголов розповів в інтерв'ю про те, як вони відреагували на плагіат "Квартал 95", а також про роботу колективу після втрати Марини Поплавської, яка загинула в ДТП в 2018 році.

Не так давно "Квартал 95" був звинувачений студією "Дизель шоу" в плагіаті, показавши два однакових номери з різницею в п'ять років. Крутоголов заявив, що повністю скопійований номер викликає питання, так як вони повірили б у випадковість, якби був узятий дуже старий номер, але з цим вони об'їхали півсвіту.

"Дизель Шоу", фото: youtube
"Дизель Шоу", фото: youtube

Кличте Зеленського! Українські батьки пішли війною на матерів - "Функція запліднювати"

На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України було опубліковано петицію під назвою "Рівні права батька на дітей при розлученні " від Вівчарчина Олега Петровича. Він вимагає створити законопроект, де будуть вичерпно, ефективно і справедливо враховувати права батька на дитину.

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ексбоксер і кандидат у мери від ОПЗЖ Узєлков зацікавив поліцію перед виборами: всього лише гречкою нагодував

Колишній професійний боксер В'ячеслав Узєлков зараз є кандидатом в мери Вінниці від "Опозиційна платформи - За життя", тому перед виборами вирішив влаштувати польову кухню і нагодувати місцевих жителів гречаною кашею.

В'ячеслав Узєлков, скріншот з відео
В'ячеслав Узєлков, скріншот з відео

Костюшкін з "Чай вдвоем" зневірився і заспівав про дві смужки в 49-річному віці: "Як би мого чоловіка змусити"

Російський виконавець, колишній учасник дуету "Чай удвох" і створити проекту "A-Dessa", а також телеведучий і підприємець Станіслав Костюшкін частенько радує своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Стас Костюшкін, фото - https://www.instagram.com/stas_kostyushkin_official/
Стас Костюшкін, фото - https://www.instagram.com/stas_kostyushkin_official/

″Я, б**ть, х**рю, а воно не йде": знаменитий ведучий, який обматюкав суфлера, йде в мери

Автор відомого нецензурного мему про степлер Руслан Фармус йде на вибори. Логіка зрозуміла - якщо президентом країни стала людина, яка причинним місцем вигравала на роялі, то стати мером ведучому, який на всю країну обматюкав суфлера - як на роду написано.

Руслан Фармус, скрін "епічного" відео
Руслан Фармус, скрін "епічного" відео