Українці "розмазали" Галкіна за пародію Зеленського на його 5 питань: "У нас війна з Росією"

Російський веселун і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін їдко спародіював президента України Володимира Зеленського. Відеоролик Галкін розмістив на своїй сторінці в Instagram. Цей відеоролик викликав шквал негативних емоцій у користувачів

Галкін, фото Іnstagram
Галкін, фото Іnstagram

Смугастий Дан Балан заліз між ніг до мліючої Кароль: "Тихе щастя”

Дан Балан і Тіна Кароль — один з найяскравіших і найбільш обговорюваних дуетів українського шоу-бізнесу. Сьогодні тільки ледачий не приписував їм роман і не смакував чуток про те, що Балан і Кароль насправді разом. Тіна вже навіть встигла познайомитися зі знаменитою мамою Дана-співачкою Людмилою Балан, і пообіцяти, що приїде до Дана. Ніжно обіймаючись і недвозначно посміхаючись один одному, фліртуючи у всіх на очах, Балан і Кароль самі підливають масла у вогонь! Ну, а фанати раді старатися.

Дан Балан і Тіна Кароль, фото з фан-аккаунта
Дан Балан і Тіна Кароль, фото з фан-аккаунта

Плачевний програш Ломаченка жорстко висміяли в мережі: "Ну що, допомогли руські попи?"

У ніч на 18 жовтня 2020 року на арені MGM Grand в Лас-Вегасі відбувся довгоочікуваний поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком і американцем Теофімо Лопесом. Переможцем став 23 — річний володар титулу за версією IBF, а тепер-абсолютний чемпіон за всіма чотирма основними (WBC, WBA, WBO і IBF).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Василь Ломаченко, скріншот: YouTube
Василь Ломаченко, скріншот: YouTube

Найкраща подружка Порошенка Геращенко накинулася на гаманець Зеленського: "Є зайві гроші..."

Співголова парламентської фракції "Европейська солідарність" Ірина Геращенко в ефірі ток-шоу "Мир і/чи Війна" заявила, що зараз необхідно спрямовувати кошти на боротьбу з коронавірусом, а не на примхи президента Володимира Зеленського.

Ірина Геращенко, скріншот: YouTube
Ірина Геращенко, скріншот: YouTube

ПриватБанк косячить і ховається від звернень клієнтів: "Можна поговорити з живою людиною?"

На обслуговування клієнтів державного Приватбанку почастішали скарги, в яких відзначається різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. 17 жовтня 2020 року на сайті Мінфіну з'явився новий негативний відгук від анонімного користувача.

ПриватБанк, фото з відкритих джерел
ПриватБанк, фото з відкритих джерел