У середу, 21 жовтня, майже по всій території України буде тепла і сонячна осіння погода. Лише на Чернігівщині та Сумщині можливі короткочасні опади.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що після нічних заморозків українці зможуть насолодитися ласкавим осіннім теплом.

"Місцями тумани! Вітер з північно-західного зміниться на південно-західний, помірний, часом поривчастий", - зазначила Діденко.

Найтепліше буде в південних регіонах країни. Там температура повітря прогріється до +16 +18 градусів. А ось на жителів Сходу чекає максимум +10 +14 градусів.

У Києві температура повітря складе всього +11 +13 градусів. Але тепло прийде до столиці вже найближчими днями. За прогнозом Діденко, до кінця тижня кияни зможуть насолодитися +18 градусами.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Середа ще полякає нас нічним холодом, очікується в Україні +1+6 градусів, у Карпатах до 0-3 градусів морозу, а на Півдні...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 20 oktober 2020

Народний прогноз погоди в Україні

21 жовтня вшановується пам'ять преподобного Трифона, архімандрита Вятського, і преподобної Пелагеї. З давніх-давен цей день вважався в народній метеорології днем похолодання. Погодні прикмети радять серйозно поставитися до підготовки до зими.

погода на 21 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.