В Україні створять штаб по боротьбі з Covid-19: все про тестування, аналізи та першу допомогу хворим

Нардепи підтримали створення Національного штабу протидії біологічним загрозам, зокрема пандемії коронавірусу. В Україні впровадять єдину багатоканальну телефонну лінію для громадян, що мають симптоми або хворіють на коронавірусну хворобу для проведення безкоштовного тестування та надання невідкладної допомоги.

Підсумки голосування, фото: кадр з відео
Підсумки голосування, фото: кадр з відео

Жорсткий карантин в Україні можуть ввести вже найближчими тижнями: названо умову

В Офісі президента повідомили, за якої умови в Україні введуть жорсткий карантин. Для того, щоб обмеження суттєво посилили необхідно досягнення певної кількості нових випадків зараження коронавірусом, а саме - 9,5 тисячі на добу.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Карантин в Україні, фото: кадр з відео
Карантин в Україні, фото: кадр з відео

В Парламенті влаштували допит міністру Степанову – нардепи заговорили про його звільнення

Пленарне засідання Верховної Ради, що відбулося 20 жовтня, відзначилося скандалом. Одразу після виступу президента України Володимира Зеленського "естафету" перехопив Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. Та от тільки обійтися звичайною промовою профільному міністру таки не вдалося, а результатом дискусії стала пропозиція про його звільнення.

Блогер Сергій Корнак закликав розігнати Верховну Раду

Політичний оглядач Сергій Корнак вельми жорстко прокоментував щорічне звернення президента Володимира Зеленського до Верховної Ради. За його словами, глава держави годину рапортував під суфлера про грандіозні успіхи, яких насправді немає.

Політблогер також закликав розігнати Верховну Раду якомога швидше. На його думку, депутатів потрібно не скорочувати, як пропонує Зеленський, а садити.

Зустріч Зеленського з представниками релігійних громад, фото: president.gov.ua
Зустріч Зеленського з представниками релігійних громад, фото: president.gov.ua

На Україну насувається крижаний циклон: де і коли чекати снігу

В Україні погода принесе морози і сніг, все це вже в другій половині листопада. Наразі синоптики говорять про нічний мінус, вдень же сніг буде швидко танути. Однак жовтень вже перейшов у другу половину, тому похолодання близько.

мокрий сніг, фото: pxhere
мокрий сніг, фото: pxhere