Відомий український синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі опублікувала прогноз погоди для країни на 21 жовтня. Метеозалежним людям рекомендується поберегтися, адже температура повітря очікується досить нестабільна. Так, у середу буде Нічний холод - в Україні буде +1-+6 градусів. У Карпатах вдарить мороз - від 0 до 3 градусів. Сильно похолодає навіть на півдні — всього +6-+10 градусів.

Після такої холодної ночі опалення включити, звичайно, не встигнуть, і в квартирах будуть в особливій пошані теплі піжами з зайчиками і флісові теплі штани з трьома парами шкарпеток, жартує синоптик. Вдень сонце трохи пригріє-потеплішає до + 10 + 15 градусів. Наталка Діденко радить українцям одягатися в теплі пальта.

Втім, це похолодання ще не буде остаточним. На наступний день потеплішає до + 12, +18 градусів, і такі метео-гойдалки не можуть не відбитися на здоров'ї чутливих до зміни погоди людей.

У Києві 21-го жовтня буде без опадів, з поривчастим Південно-західним вітром. Найближчої ночі + 2 +5 градусів, завтра вдень близько + 12 градусів.

Потеплішає в Києві 22-23 жовтня до +17, +18 градусів, буде чудова красива погода, а на уїк-енд знову температура повітря знизиться і вже весь наступний тиждень очікується холодним.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.