Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести середу, 21 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Пророцтва Глоби, фото - Today.ua
Пророцтва Глоби, фото - Today.ua

""Одна людина відрізняється від іншої більше, ніж різняться дві тварини різних видів. (Мішель де Монтень). 21 жовтня: присвятіть час домашньому вихованцеві, приберіть в домівці. Не рекомендується відправлятися в поїздки, здійснювати великі покупки. Якщо ви захворіли сьогодні, то симптоми хвороби можуть бути оманливі. Добре побачити сьогодні багато птахів - знак багатства і допомоги в скрутну хвилину. Зіпсувалося взуття - попередження про вашу беззахисність. Доброю прикметою вважається ненавмисно пролите молоко. На яскраві сни можна не звертати уваги. Працювати з землею, бачити себе в полі - знак щастя і удачі. Їсти уві сні - до багатства. Бачити себе голим - до втрат. Корисні: солодка рисова каша, пшоняна каша, буряк, пшоно, випічка. Не рекомендується м'ясо. Сприятливі пастельні тони. Відмовтеся від яскравих кольорів", - пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у жовтні, адже це дуже непростий час. Йде другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гроші самі пливтимуть: відомий астролог назвав знаки Зодіаку, які зловлять удачу за хвіст вже цього тижня.

Як повідомляв Знай.uа, життя царя Осіріса та Ісуса Христа: ідеальні збіги в біографії, над яким вчені ламають голову десятки років.

Знай.uа писав, антигороскоп про кожному знаку Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний Гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.